Digital Enterprise

Siemensin Enterprise Suite -ratkaisukokonaisuus tukee yrityksiä strategiassa virtaviivaistaa ja täysin digitalisoida keskeiset tuotantoon ja tuotekehitykseen liittyvät liiketoimintaprosessit. On mahdollista aloittaa mistä tahansa arvoketjun osasta, tuotesuunnittelusta palveluun, ja digitalisaatiota voi laajentaa asteittain ajankohtaisista aiheista riippuen.

Digitaalinen yritysohjelmisto mahdollistaa digitaalisia yrityksiä luomaan digitaalisen kuvan koko arvoketjusta. Siitä saatu älykäs datamalli (digitaalinen kaksonen) mahdollistaa ideoinnin ja optimoinnin virtuaalisessa maailmassa ja virtaviivaistaa prosessit, joissa ideat muuttuvat todeksi.

IDEAL PLM luo arvoa asiakkaille tarjoamalla ainutlaatuista osaamista, joka on kehittynyt viimeisten 25 vuoden aikana eri tehtävissä ja projekteissa Suomen teollisuudessa, ja sitä samaa osaamista on nyt myös tarjolla Venäjällä.

Tuotantoyrityksen arvoketjussa olevalla digitaalisella kaksosella on olemassa kolme näkökulmaa; tuote, tuotantoprosessi ja tuotantolaitteisto. Tätä tietoa käsitellään Teamcenterin data-mallissa, joka mahdollistaa simuloinnin, testauksen, validoinnin ja optimoinnin sekä tuotteesta että tuotantoprosessista kokonaan digitaalisessa ympäristössä.

Lisää tietoa digitaalisesta kaksosesta.

Ota yhteyttä


* required fields

By clicking the "Lähetä" button I agree to the Terms of Service and Privacy Policy